servis33.si servis33.si servis33.si servis33.si servis33.si


Vas računalnik ne uboga?

Potrebujete hitro in kvalitetno

popravilo ter strokovno svetovanje?

Tukaj smo za Vas.

Namestitev računalniške opreme

Namestimo operacijski sistem in gonilnike, ki so potrebni za normalno delovanje, vam pomagamo izbrati programe po vaši meri, računalnik pa vam tudi priključimo na vašem domu ali v pisarni.

Oddaljena pomoč

To je storitev, ki omogoča upravljanje in s tem popravilo vašega računalnika na daljavo (prek interneta) in je tako najhitrejša možna pot k rešitvi težave.

Omrežje in internet

Če imate več računalnikov in drugih naprav, je koristno, če so med sabo povezani v omrežje. Računalnike in naprave kot so tiskalnik, zunanji disk, faks, telefon ipd. povežemo in tako omogočimo medsebojno komunikacijo.

Nezaščitena brezžična omrežja niso varna za uporabo. Brezžično omrežje zaščitimo, tako da drugim onemogočite dostop do vaših podatkov in uživate polno hitrost internetne povezave.

Varnost in reševanje podatkov

Najpogostejša težava pri delu z računalnikom so virusi in zlonamerni programi. Vaš računalnik strokovno pregledamo, pobrišemo viruse in namestimo učinkovito protivirusno zaščito.

V izogib izgubi podatkov vsem strankam priporočamo redno izvajanje varnostnih kopij. Če pa je do izgube že prišlo, vam skušamo podatke s posebnimi programi rešiti. Za vas namestimo tudi ustrezen program za izvajanje varnostnih kopij.

Izobraževanje in svetovanje

Brezplačno vam svetujemo pri nakupu opreme, ki jo resnično potrebujete in ni le trenutni modni hit, izobražujemo o pravilni uporabi programov, pomagamo vam ob zagatah, ki se pogosto pojavijo pri delu z računalnikom.

Na vaši lokaciji ponujamo tudi izobraževanje (uporaba računalnika, urejanje dokumentov, delo s preglednicami, uporaba brskalnika, pošiljanje pošte in drugo), ob tem pa vedno upoštevamo vaše predhodno znanje in potrebe.